×

Recent Posts

Yoyobalı Çay Ağaçlı Sabun

Yoyobalı Çay Ağaçlı Sabun

 35,00
Stokta Var

Çay Ağacı Yağı, Avustralya’ya ait önemli bir bitkinin yapraklarından buhar yoluyla damıtılarak elde edilen esansiyel bir yağ türü. Çay Ağacı yağının, yüzyıllardır, yaraları ve diğer cilt sorunlarını tedavi etmek için kullanılmış…

Cemile’nin Çay Ağacı Sabun‘u, yüze sürülerek kullanıldığında, sivilce oluşumuna izin vermeyişiyle kişisel bakımınızın vazgeçilmezi… Yetenekleri bununla da sınırlı değil, ayrıca saç bakımı için, Çay Ağacı Sabun’u içeriğinde bulunan özler ve beraberinde kullanılan zeytinyağı ile saç derisine de iyi geliyor. Nem dengesini koruyarak saç derisini beslediği için saça ekstra bir parlaklık ve canlılık veriyor. Ürünün içeriğinde Zeytinyağı, Hint Yağı, Hindistan Cevizi Yağı, Tea Tree (Çay Ağacı) Uçucu Yağı, Sodyum Hidroksit bulunmakta.

Kategoriler:

Ağırlık 0.1 kg
Boyutlar 6 × 6 × 3 cm
Ürün İçeriği

Zeytinyağı, Hint Yağı, Hindistan Cevizi Yağı, Tea Tree (Çay Ağacı) Uçucu Yağı, Sodyum Hidroksit.

Sağlık Beyanı Uyarısı

Ürünlerimizin hiçbiri mevzuat gereğince internetten satışı mümkün olmayan tıbbi cihazlar veya ilaç niteliğinde değildir. Sitede ilgili yasal mevzuat düzenlemeleri gereğince bitkisel destek ürünleriyle ilgili endikasyon veya hastalık adı belirtilerek sağlık beyanı ve tanıtım yapılmamaktadır.

Ürün Açıklaması

Çay Ağacı Yağı, Avustralya’ya ait önemli bir bitkinin yapraklarından buhar yoluyla damıtılarak elde edilen esansiyel bir yağ türü. Çay Ağacı yağının, yüzyıllardır, yaraları ve diğer cilt sorunlarını tedavi etmek için kullanılmış… Cemile’nin Çay Ağacı Sabun‘u, yüze sürülerek kullanıldığında, sivilce oluşumuna izin vermeyişiyle kişisel bakımınızın vazgeçilmezi… Yetenekleri bununla da sınırlı değil, ayrıca saç bakımı için, Çay Ağacı Sabun’u içeriğinde bulunan özler ve beraberinde kullanılan zeytinyağı ile saç derisine de iyi geliyor. Nem dengesini koruyarak saç derisini beslediği için saça ekstra bir parlaklık ve canlılık veriyor.

Yoyoba bitkisi, yeşil renkli ve çalı karakterinde bir bitkidir. Meyvesinden % 50 oranında yağ üretilmektedir. Yoyoba yağı esasen sıvı mum karakterindedir. Pek çok özelliği ile kıymetli olan bu yağ, kozmetik sanayinde de kullanılır. Cemile’nin Yoyobalı Sabun‘u, rahatlatıcı etkisiyle banyonuzun değişmeyeni olacak özellikte… Cildinizi nemlendiriyor, yumuşatıyor ve yatıştırıyor. Cildi canlı tutuyor ve tahrişi durduruyor, onarıyor…

 


Instagram

1
Bize Whatsapp'dan Ulaşın
Selamlar,
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
Powered by